10.10.2018

Liity jäseneksi nyt - loppuvuosi kaupan päälle!

tekstiililehti_karusellikuva_suomalainentyö_lehdet

Onnistuneesta Syysseminaarista innostuneina aloitamme jäsenkampanjan joka kestää vuoden loppuun. Jos et siis ole vielä Suomen Tekstiiliteknillisen liiton jäsen, liity nyt, ja saat loppuvuoden jäsenyyden kaupan päälle, myös joulukuussa ilmestyvän Tekstiililehden 4-2018 numeron. Eli jäsenlaskutus alkaa vasta vuoden 2019 alusta. Tervetuloa kaikki tekstiili-vaatetusalalla toimivat ja sitä seuraavat STTL ry:n jäseniksi!

STTL ry:n jäsenyys sisältää aina Tekstiililehden, joka ensi vuonna ilmestyy neljä kertaa. Tekstiililehti on täynnä alan tietoa. Lehden julkaisemisen lisäksi yhdistys järjestää vuosikokousten yhteydessä vierailuita alan yrityksiin, sekä muita tapahtumia. STTL:n tavoite on jäsenten verkostoituminen ja alan tietouden lisääminen.

Jäsenmaksut vuonna 2019:

Varsinainen jäsen 60 euroa/vuosi

STTL ry:n jäseneksi voi liittyä kuka vain yksityishenkilö ja yritys, jolla on mielenkiintoa tekstiili-, vaatetus- ja jalkinealaan.

Yritysjäsen (1 Tekstiililehti) 90 euroa/vuosi
Yritysjäsen (2-5 Tekstiililehteä) 130 euroa/vuosi

STTL ry:n yritysjäseneksi voi liittyä tekstiili-, vaatetus- ja jalkineteollisuuden ja näihin liittyvien alojen yritykset.

Opiskelijajäsenillä liittymisvuosi 0 euroa, 30 euroa/vuosi/kaksi seuraavaa vuotta liittymisvuoden jälkeen. Tämän jälkeen opiskelijajäsen muuttuu automaattisesti varsinaiseksi jäseneksi.

Jäseneksi voit liittyä jäsenlomakkeella. Takaisin