Ajankohtaista

08.08.2022: Tekstiilin Syysseminaari tulossa 10.11.
Suosittu Tekstiilin Syysseminaari on jälleen toteutumassa tänä syksynä. Ajankohta on torstai 10.11. ja paikkana Tredun Sammonkadun toimipiste Tampereella. Seminaarissa teemoina muun muassa vastuullisuus ja vastuulliset hankinnat, lähituotanto, digitaalisuus ja muita ajankohtaisia aiheita. Lisätietoa puhujista ja ohjelmasta tarkemmin päivittyy tälle sivulle elokuun aikana. Varaa päivä jo kalenteriin, ja tule mukaan tapaamaan tekstiilituttuja ja saamaan tietoa oman alasi aiheista.
Lue lisää...

15.03.2022: Etsimme ilmoitusmyyjää Tekstiililehdelle
Pitkäaikaisen ilmoitusmyyjämme siirtyessä uusiin haasteisiin, on Tekstiililehdelle haussa uusi ilmoitusmyyjä. Työhön kuuluun mainosten ja ilmoitusten myynti neljä kertaa vuodessa ilmestyvään lehteen, myytyjen ilmoitusten laskutus ja seuranta, sekä niistä raportointi. Palkkio maksetaan myytyjen mainosten ja ilmoitusten perusteella. Työ on osa-aikaista ja kausittaista ja sopii esimerkiksi opintojen oheen tai lisätyöksi.
Lue lisää...

18.02.2022: Tervetuloa vuosikokoukseen 28.3.22
Suomen Tekstiiliteknillisen liiton vuosikokous järjestetään maanantaina 28.3. klo 17 alkaen. Kokous pidetään etäkokouksena Teams-alustalla. Kokouksen aluksi on ohjelmassa Lapuan Kankurien esitys yrityksen uusista investoinneista ja hankkeista liittyen suomalaisen villan keruuseen ja prosessointiin. Esitys kestää noin puoli tuntia, ja sen jälkeen aloitetaan vuosikokous.
Lue lisää...

10.12.2021: Vuoden 2022 mediakortit on julkaistu
Tekstiililehden mediakortit vuodelle 2022 on julkaistu. Mediakortista löytyvät helposti kaikki ilmoittamiseen ja aikatauluihin liittyvät tiedot. Vuonna 2022 Tekstiililehti ilmestyy jälleen neljä kertaa, kaksi lehteä kevätkaudella, ja kaksi syksyllä. Lehden osateema käsittelee jotakin ajankohtaista aihetta, ja lisäksi lehdessä on aina monipuolisesti juttuja ja uutisia tekstiili-vaatetusalalta.
Lue lisää...

18.10.2021: Tervetuloa vaalikokoukseen Tampereelle 11.11.2021
Suomen Tekstiiliteknillisen liiton vaalikokous 2021 järjestetään Tampereella torstaina 11.11.2021. Paikkana on Sidoste Oy:n tilat, osoitteessa Hallilantie 29, Tampere. Vaalikokous alkaa klo 14, mutta jo ennen vaalikokousta klo 13 alkaen on mahdollisuus vierailla Sidosteen tehtaalla. Vierailulle ja kokoukseen paikan päälle on mahdollista ottaa vain enintään kymmenen osallistujaa. Vaalikokoukseen on kuitenkin mahdollista osallistua myös etänä, Teamsin avulla.
Lue lisää...

13.09.2021: Texcare-messut peruttu, mainos lehdessä
Juuri ilmestyneessä Tekstiililehdessä on Texcare International 2021 -messujen mainos, vaikka joulukuun alkuun suunnitellut messut on peruttu. Lehti oli jo painettu, kun päätös messujen peruuttamisesta tehtiin, eikä lehden sisältöön enää voitu vaikuttaa. Messe Frankfurt pahoittelee suuresti tilannetta, ja informoi myöhemmin seuraavien messujen ajankohdasta. Lisätietoja messuista: https://texcare.messefrankfurt.com/ frankfurt/en.html ja Messe Frankfurtin Suomen edustaja Messeforum Oy, info@finland.messefrankfurt.com
Lue lisää...

13.09.2021: Mitä toiveita ja ideoita nettisivuillemme - vastaa kyselyyn
Suomen Tekstiiliteknillisen liiton ja Tekstiililehden yhteisen nettisivun ulkoasua ja sisältöä ollaan uudistamassa. Uudistusta varten kyselemme nyt palautetta ja uusia ideoita niin STTL ry:n jäseniltä, Tekstiililehden lukijoilta kuin muilta sivuston käyttäjiltä. Miten olet sivun materiaaleja nyt käyttänyt? Mitä haluaisit, että sivuilla olisi? Millainen sivusto palvelisi parhaiten? Vastaa lyhyeen kyselyymme ja auta kehittämään sivustoa paremmaksi.
Lue lisää...