Tekstiililehti

Tekstiililehti on ainoa Suomessa ilmestyvä tekninen tekstiili- ja ompelevan teollisuuden ammattilehti. Lehti seuraa alan teknistä ja taloudellista kehitystä, ammatillisia kysymyksiä sekä tapahtumia. Lehti julkaisee ammattialansa uusinta tietoa, tutkimusraportteja, uutisia, hankekuvauksia sekä toimittajien yhteystietoja. Asiantuntijoiden avustuksella kootuissa teemoissa paneudutaan neljä kertaa vuodessa ajankohtaisiin aiheisiin. Tekstiililehti on ilmestynyt jo vuodesta 1937. Lehti on Suomen Tekstiiliteknillisen liiton jäsenlehti, eli se sisältyy jäsenmaksuun. Lehden voi myös tilata erikseen liittymättä jäseneksi. Sen painosmäärä on 700. Tekstiililehden teemat ja ilmestymispäivät  täältä.

Tiesitkö, että Tekstiililehdet vuodesta 1980 myös pdf:nä jäsenosiossa, jonne jäsenet pääsevät kirjautumaan sisään omilla tunnuksillaan. Jos olet jäsen ja et tiedä tunnustasi, kysy sitä sähköpostitse tekstiililehti@tekstiililehti.fi.

Voit tilata joko yksittäisiä irtonumeroita tai lehden kestotilauksen. Jäsentietojen muutokset ja osoitteenmuutos täältä.

Lisätietoa lehdestä ja ilmoittamisesta.

 1982_2 etusivu    92_6 etusivu    2004_4 etusivu  2012_2 etusivu