Tietosuojaseloste

Päivitetty 27.5.2018


Johdanto

Henkilötietojesi huolellinen ja varovainen käsittely on meille Suomen Tekstiiliteknillinen Liitto ry:ssa (jäljempänä “STTL ry”, "Tekstiililehti" tai “me”) tärkeää. Käsittelemme henkilötietojasi noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Henkilökohtaiset tiedot ovat mitä tahansa tietoja, joista henkilö (jäljempänä ”käyttäjä” tai “sinä”) voidaan tunnistaa.

 

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme henkilötietosi ensisijaisesti suoraan käyttäjältä joko suullisesti tai kirjallisesti. Ne voivat olla meidän itsemme tai yhteistyökumppaneidemme meidän toimeksiannosta keräämiä tietoja. Sivujen kautta lähetetyt lomakkeet sisältävät henkilötietoja, kuten etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että taltioimme antamasi henkilötiedot omaan järjestelmäänsä toteuttaakseen pyytämänne palvelun. Saamme myös teknisiä käyttäjätietoja palvelustamme automaattisesti. Emme yhdistä emmekä tallenna näitä tietoja henkilötietojen yhteyteen.


Miten käytämme henkilötietoja

Käsittelemme henkilötietoja jäsenpalvelun tarjoamiseen, palvelun kehittämiseen ja viestintään. Yhteydenottojen hoitamista varten pidämme tallessa yhteystietoja ja kirjanpitoa yhteydenottojen aiheista käyttäjän kanssa. Saatamme käyttää henkilötietoja parantaaksemme palvelun laatua, ratkaistaksemme palvelussa havaittuja ongelmia ja kehittääksemme palvelun ominaisuuksia. Emme myy käyttäjien henkilötietoja kolmansille osapuolille.

 

Henkilötietojen säilyttäminen

Pyrimme pitämään hallussamme olevat henkilötiedot oikeina ja ajantasaisina poistamalla tarpeettomia tietoja sekä päivittämällä vanhentuneita tietoja.


Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuoja-asetuksen noudattaen oikeuksiasi ja vapauksiasi kunnioittavalla tavalla. Huolehdimme siitä, että tietosuojaperiaatteita noudatetaan kaikissa henkilötietojen käsittelyvaiheissa.

 

Käyttäjän tietosuojaoikeudet

Käyttäjällä on oikeus saada ne henkilötiedot, jotka meillä on hallussamme kyseisestä käyttäjästä. Käyttäjällä on oikeus saada, oikaista, päivittää, muuttaa tai poistaa henkilötiedot koska tahansa. Käyttäjällä on oikeus, lain edellyttämissä rajoissa, tietojen siirrettävyyteen, toisin sanoen oikeus saada henkilötietonsa jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, konelukuisessa muodossa ja siirtää henkilötietonsa toiselle rekisterinpitäjälle.

Käyttäjä voi korjata, tuhota tai muutoin käsitellä henkilötietoja ottamalla yhteyttä alla mainittuun rekisterinpitäjään.


Evästeet ja muut samankaltaiset tekniikat

Käytämme evästeitä tai muita samankaltaisia tekniikoita verkkopalvelun tarjoamisessa. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on sijoitettu käyttäjän laitteelle keräämään normaaleja internetin lokitietoja. Käyttäjä voi asettaa selaimensa asetukset siten, että se ei hyväksy evästeiden käyttöä. Käyttäjä voi myös rajoittaa evästeiden käyttöä tai poistaa evästeet selaimelta.


Muutokset Tietosuojapolitiikkaamme

Saatamme muuttaa tätä tietosuojapolitiikkaa, jolloin päivitämme muutoksesta tiedot tietosuojakäytännössä ja käyttöehdoissa.


Yhteydenotto

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää meidän tietosuojapolitiikasta tai -käytännöistä. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä ”Rekisterinpitäjää” koskevassa osiossa annettuja yhteystietoja.