STTL ry lyhyesti

Suomen Tekstiiliteknillinen Liitto ry (STTL ry) on tekstiili-vaate- ja kenkäteollisuudessa toimivien teknisten ammattilaisten yhteisö.

>  Lue lisää 

Tekstiililehti on ainoa Suomessa ilmestyvä tekninen tekstiili- ja ompelevan teollisuuden ammattilehti.  

----------------------------

80-VUOTIAS AMMATTILEHTI

Tekstiililehden ensimmäisen numeron ilmestymisestä tulee täyteen peräti 80 vuotta.
Tutustu ensimmäiseen, vuonna 1937 julkaistuun Tekstiililehteen. 


Uusin Tekstiililehti

Tekstiililehti 2-3/2017 on ilmestynyt uuden näköisenä ja kokoisena, sisällöltään entistä painavampana.  Tutustu lehden sisällysluetteloon.

Pdf-lehti löytyy extranetistä käyttäjätunnusten takaa. Nettisivuillamme vapaasti luettavissa ovat Juha Koskimäen Puheenvuoro sekä pidempi versio lehdessä ilmestyneestäVarusteleka-artikkelista.

Ajankohtaista

Uudistunut Tekstiililehti

Tekstiililehti 2-3/2017 on ilmestynyt. Lehti on uudistunut sekä visuaalisesti että sisällöltään. Sivujakin lukupaketissa on enemmän kuin aiemmin. Uusi lehti on raikkaampi ja rytmikkäämpi, eloisa, mutta edelleen asiansa tunteva. Tämän numeron teemana on "Suomalainen työ ja koulutus". Uutena artikkelisarjana lehdessä aloittaa "Suomalaiset tekstiilitehtaat", jossa tällä kertaa tutustutaan satavuotiaaseen Annalan Kutomoon. Lue lisää

Kiertotalousseminaarin 8.11.16 esitykset verkossa

Keudan Aikuisopistolla marraskuussa pidetyn TEVA-alan vastuullisuus, kierrätys ja kiertotalous -seminaarin esitykset ovat nyt saatavilla STTL ry:n jäsenille ja Tekstiililehden tilaajille näiden nettisivujemme Extranet-osiosta, eli sivujen yläkulmasta Kirjaudu sisään-linkistä. Jos et muista kirjautumistunnuksia, laita viestiä palaute-lomakkeella tai lähetä sähköpostia tekstiililehti@tekstiililehti.fi. Linkki aineistoihin on jaettu myös kaikille seminaariin osallistuneille. Lue lisää
Lisää ajankohtaisia uutisia