STTL ry lyhyesti

Suomen Tekstiiliteknillinen Liitto ry (STTL ry) on tekstiili-vaate- ja kenkäteollisuudessa toimivien teknisten ammattilaisten yhteisö.

>  Lue lisää 

Tekstiililehti on ainoa Suomessa ilmestyvä tekninen tekstiili- ja ompelevan teollisuuden ammattilehti.  

---------------------------

Foxa_logo_nettisivulle

Uusin Tekstiililehti

Tekstiililehti 2-2019 on ilmestynyt, lehden osateemana on Suojaaminen.  Tutustu lehden sisällysluetteloon. 

tekstiililehti_2_2019_kansi_pieni

Pdf-lehti löytyy extranetistä käyttäjätunnusten takaa. Nettisivuillamme vapaasti luettavissa on Suomen Työsuojelualan yritysten liitto STYL ry:n toiminnanjohtaja John Bergmanin Puheenvuoro "Työturvallisuusalan yhdistys STYL kehittyy".

Lisäksi voit lukea Ajankohtaista-osion alta englannin kielisen version lehdessä suomeksi julkaistusta artikkelista SWW-hankkeesta ja sen työvaatekehityksestä.  

Ajankohtaista

City of the Future -näyttely Techtextil- ja Texprocess messuilla

Tulevaisuudessa yhä useampi meistä asuu erilaisissa urbaaneissa ympäristöissä. YK:n arvion mukaan lähes 70 prosenttia maailman kansalaisista asuu kaupunkiympäristöissä vuonna 2050. Kaupungistumisen trendiin oli tartuttu myös toukokuisten Techtextil- ja Texprocess –messujen yhteisessä teemanäyttelyssä, ”City of the Future”. Katso kuvakooste Ajankohtaista-osion takaa. Lue lisää

Vierailu SNT-Groupille ja vuosikokous 27.3.2019

Tervetuloa tutustumaan SNT-Groupin toimintaan ja STTL ry:n vuosikokoukseen keskiviikkona 27.3.2019 klo 14 alkaen. SNT-Group Oy on muuttanut juuri uusiin tiloihin Tampereella, ja vahvistanut toimintaansa viime vuosien aikana. Pääsemme vierailemaan uusissa tiloissa ja kuulemaan konsernin monipuolisesta liiketoiminnasta tämän päivän tekstiiliteollisuudessa. Lue lisää
Lisää ajankohtaisia uutisia