STTL ry lyhyesti

Suomen Tekstiiliteknillinen Liitto ry (STTL ry) on tekstiili-vaate- ja kenkäteollisuudessa toimivien teknisten ammattilaisten yhteisö.

>  Lue lisää 

Tekstiililehti on ainoa Suomessa ilmestyvä tekninen tekstiili- ja ompelevan teollisuuden ammattilehti.  

---------------------------

Foxa_logo_nettisivulle

Uusin Tekstiililehti

Tekstiililehti 1-2020 on ilmestynyt, lehden osateemana on Matot.  Tutustu lehden sisällysluetteloon. 

tekstiililehti2020_kansi_pieni

Pdf-lehti löytyy extranetistä käyttäjätunnusten takaa. Nettisivuillamme vapaasti luettavissa on VM-Carpet Oy:n markkinointikoordinaattori Jaana Saarelan Puheenvuoro "Kiertotalous on tullut jäädäkseen".

Lisäksi voit lukea Ajankohtaista-osion alta pidemmän version lehdessä ilmestyneestä jutusta Heimtextil-messujen Future Materials Libraryn annista, "Kasvattaisitko lampunvarjostimesi itse?"

Ajankohtaista

Peruttu/siirretty - Vuosikokous Marimekolla 31.3.2020

EDIT 18.3.2020 Vuosikokous on peruttu/siirretty eteenpäin. Vuosikokous pyritään pitämään 30.6.2020 mennessä, asiasta tiedotetaan lisää, kun poikkeustilan jatkumisesta tiedetään. ----------------------------------------------- ----------------------------------------------- Tervetuloa Suomen Tekstiiliteknillisen liiton vuosikokoukseen tiistaina 31.3.2020, vuosikokous pidetään Marimekolla Helsingissä. Ennen vuosikokousta on mahdollisuus tutustua klo 13 alkaen Marimekon painoon ja kuulla ajankohtaisia kuulumisia yhtiöltä. Ilmoittaudu mukaan 25.3. mennessä. Lue lisää

Future Materials Library - näkymiä tekstiilitulevaisuuteen

Osana Heimtextil-messujen trendialuetta oli mielenkiintoinen Future Materials Library, johon oli kerätty tekstiilikuitujen raaka-aineita ja materiaalilähteitä ekologiselta ja kestävältä kannalta. Materiaalit oli jaoteltu neljään eri kategoriaan; kierrättäminen ja uudelleen käyttö, kestävät luonnonresurssit, sivuvirtojen hyötykäyttö ja elävät materiaalit. Lue lisää
Lisää ajankohtaisia uutisia