STTL ry lyhyesti

Suomen Tekstiiliteknillinen Liitto ry (STTL ry) on tekstiili-vaate- ja kenkäteollisuudessa toimivien teknisten ammattilaisten yhteisö.

>  Lue lisää 

Tekstiililehti on ainoa Suomessa ilmestyvä tekninen tekstiili- ja ompelevan teollisuuden ammattilehti.  

----------------------------

80-VUOTIAS AMMATTILEHTI

Tekstiililehden ensimmäisen numeron ilmestymisestä tulee täyteen peräti 80 vuotta.
Tutustu ensimmäiseen, vuonna 1937 julkaistuun Tekstiililehteen. 


Uusin Tekstiililehti

Tekstiililehti 2-3/2017 on ilmestynyt uuden näköisenä ja kokoisena, sisällöltään entistä painavampana.  Tutustu lehden sisällysluetteloon.

Pdf-lehti löytyy extranetistä käyttäjätunnusten takaa. Nettisivuillamme vapaasti luettavissa ovat Juha Koskimäen Puheenvuoro sekä pidempi versio lehdessä ilmestyneestäVarusteleka-artikkelista.

Ajankohtaista

Tekstiilialan ammattitietoa jo 80 vuotta

Tekstiililehti perustettiin 80 vuotta sitten, vuonna 1937 palvelemaan yhä laajenevaa kotimaista tekstiiliteollisuutta. Lehden perustajana toimi Suomen Tekstiilimiesten Liitto, joka nykyisin tunnetaan nimellä Suomen Tekstiiliteknillinen Liitto ry. Tekstiililehden ensimmäinen päätoimittaja oli Ins. Aarne Heikkilä, joka lehden näytenumeron pääkirjoituksessa kirjoitti muun muassa näin: Lue lisää

Tekstiililehti etsii ilmoitusmyyjää

Tunnetko tekstiilialan toimijat ja olet hyvin verkostoitunut? Tai haluatko oppia lisää alan arvoverkostoista? Jos olet lisätienestejä kaipaava myyntihenkinen ja järjestelmällinen luonne, joka haluaa tehdä myös tulosta, olet etsimämme henkilö. Lue lisää
Lisää ajankohtaisia uutisia