STTL ry lyhyesti

Suomen Tekstiiliteknillinen Liitto ry (STTL ry) on tekstiili-vaate- ja kenkäteollisuudessa toimivien teknisten ammattilaisten yhteisö.

>  Lue lisää 

Tekstiililehti on ainoa Suomessa ilmestyvä tekninen tekstiili- ja ompelevan teollisuuden ammattilehti.  

---------------------------

Foxa_logo_nettisivulle

Uusin Tekstiililehti

Tekstiililehti 2-2019 on ilmestynyt, lehden osateemana on Suojaaminen.  Tutustu lehden sisällysluetteloon. 

tekstiililehti_2_2019_kansi_pieni

Pdf-lehti löytyy extranetistä käyttäjätunnusten takaa. Nettisivuillamme vapaasti luettavissa on Suomen Työsuojelualan yritysten liitto STYL ry:n toiminnanjohtaja John Bergmanin Puheenvuoro "Työturvallisuusalan yhdistys STYL kehittyy".

Lisäksi voit lukea Ajankohtaista-osion alta englannin kielisen version lehdessä suomeksi julkaistusta artikkelista SWW-hankkeesta ja sen työvaatekehityksestä.  

Ajankohtaista

Tekstiilin syysseminaari tulee taas, tällä kertaa Tampereella 10.10.

Suomen Tekstiiliteknillinen liitto järjestää jälleen suositun Tekstiilin syysseminaarin. Tällä kertaa paikkana on Tredu Tampere. Ajankohtaisia aiheita seminaaripäivässä ovat digimarkkinointi, verkkokauppa, älytekstiilit ja tekstiilihuolto. Puhujia muun muassa Elina Ilén/Aalto-yliopisto, Mari Silvennoinen/Columbia Road Ltd, Hanna Lusila/Weecos ja Joonas Loueranta/Biancaneve. Tervetuloa päivittämään tekstiilitietoutesi! Lue lisää

City of the Future -näyttely Techtextil- ja Texprocess messuilla

Tulevaisuudessa yhä useampi meistä asuu erilaisissa urbaaneissa ympäristöissä. YK:n arvion mukaan lähes 70 prosenttia maailman kansalaisista asuu kaupunkiympäristöissä vuonna 2050. Kaupungistumisen trendiin oli tartuttu myös toukokuisten Techtextil- ja Texprocess –messujen yhteisessä teemanäyttelyssä, ”City of the Future”. Katso kuvakooste Ajankohtaista-osion takaa. Lue lisää
Lisää ajankohtaisia uutisia