STTL ry lyhyesti

Suomen Tekstiiliteknillinen Liitto ry (STTL ry) on tekstiili-vaate- ja kenkäteollisuudessa toimivien teknisten ammattilaisten yhteisö.

>  Lue lisää 

Tekstiililehti on ainoa Suomessa ilmestyvä tekninen tekstiili- ja ompelevan teollisuuden ammattilehti.  

 

 

Uusin Tekstiililehti, teemana
Digitalisaatio

Tekstiililehti 1/2017 on ilmestynyt, tutustu lehden sisällysluetteloon.Miksi kaupoista löytyy edelleenkin niin vähän puettavaa teknologiaa, lue Mikko Malmivaaran mietteitä Puheenvuorosta . Puheenvuoron ensimmäinen osa löytyy paperilehdestä.

STTL ry:n jäsenet ja lehden tilaajat pääsevät paperilehden lisäksi lukemaan uusinta sekä aiemmin ilmestyneitä lehtiä extranetista. Lehdissä ilmestyneet puheenvuorot löytyvät tämän sivun ylävalikosta. Seuraava Tekstiililehti on kaksoisnumero, teemoina suomalainen työ ja koulutus, ja se ilmestyy toukokuussa.

Ajankohtaista

Kiertotalousseminaarin 8.11.16 esitykset verkossa

Keudan Aikuisopistolla marraskuussa pidetyn TEVA-alan vastuullisuus, kierrätys ja kiertotalous -seminaarin esitykset ovat nyt saatavilla STTL ry:n jäsenille ja Tekstiililehden tilaajille näiden nettisivujemme Extranet-osiosta, eli sivujen yläkulmasta Kirjaudu sisään-linkistä. Jos et muista kirjautumistunnuksia, laita viestiä palaute-lomakkeella tai lähetä sähköpostia tekstiililehti@tekstiililehti.fi. Linkki aineistoihin on jaettu myös kaikille seminaariin osallistuneille. Lue lisää

Työ- ja suojavaatetuksen ajankohtaispäivät 6.-7.10.2016

Työterveyslaitoksen järjestämiä Työ- ja suojavaatetuksen ajankohtaispäiviä vietettiin lokakuun alkupäivinä Lappeenrannassa. Katso kuvaraportti tapahtumasta Ajankohtaista-sivultamme, lisää päivien aiheista kerromme lehden joulukuun numerossa. Edit 19.12. Sivulle on lisätty pieni historiakooste ajankohtaispäivistä Helena Mäkisen materiaalien pohjalta Lue lisää
Lisää ajankohtaisia uutisia