Ajankohtaista

Vaalikokouksessa vierailtiin Marimekolla
Suomen Tekstiiliteknillisen liiton vaalikokous pidettiin marraskuun lopulla Helsingissä, Marimekolla. Ennen kokousta yhdistyksen vierailijaryhmä pääsi tutustumaan Marimekon kangaspainoon ja sen ajanmukaiseen laitteistoon ja työnkulkuun. Vaalikokouksen aluksi Marimekon laatupäällikkö Hanna Raatikka kertoi yhtiön laatutyöstä sekä liiketoiminnasta viime vuosina. Vaalikokouksessa päätettiin vuoden 2023 toiminnasta, budjetista sekä jäsenmaksuista. Myös henkilövalintoja tehtiin.
Vaalikokous 24.11.22 Marimekolla Helsingissä
Suomen Tekstiiliteknillinen liitto ry:n vaalikokous 2022 pidetään Marimekko Oyj:llä torstaina 24.11.2022. Luvassa on kierros tehtaalla, jonka jälkeen pidetään kokous. Mahdollisuus on myös osallistua omakustanteiseen lounaaseen klo 11. Tutustumiskierros alkaa klo 12. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen sttl@tekstiililehti.fi. Tervetuloa mukaan!
Tekstiilin Syysseminaari 10.11. - ilmoittaudu mukaan
Suosittu Tekstiilin Syysseminaari on jälleen toteutumassa tänä syksynä. Ajankohta on torstai 10.11. ja paikkana Tredun Sammonkadun toimipiste Tampereella. Seminaarissa teemoina muun muassa vastuullisuus ja vastuulliset hankinnat, lähituotanto, digitaalisuus ja muita ajankohtaisia aiheita. Lisätietoa puhujista ja ohjelmasta löytyy Lue lisää -linkin takaa. Ilmoittaudu mukaan, ja tule tapaamaan tekstiilituttuja ja saamaan tietoa oman alasi aiheista.
Vierailu SGS Fimkon laboratorioon Helsinkiin 6.10.22
STTL ry järjestää jäsenilleen vierailun SGS Fimkon Helsingin toimipisteeseen (osoite Takomotie 8, 00380 Helsinki) torstaina 6.10.2022 klo 14-16. Vierailulla pääsemme tutustumaan yritykseen yleisesti sekä tutustumiskierrokselle henkilösuojainten ja maskien testauslaboratorioon. Oppaina meillä ovat SGS Fimkon asiantuntijat Sanna-Kaisa Katajamäki ja Florent Trilles. Ilmoittautumiset 29.9.2022 mennessä osoitteeseen sttl@tekstiililehti.fi Mukaan mahtuu kymmenen osallistujaa (vierailu suunnattu STTL ry:n jäsenille). Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle vierailulle!
Etsimme ilmoitusmyyjää Tekstiililehdelle
Pitkäaikaisen ilmoitusmyyjämme siirtyessä uusiin haasteisiin, on Tekstiililehdelle haussa uusi ilmoitusmyyjä. Työhön kuuluun mainosten ja ilmoitusten myynti neljä kertaa vuodessa ilmestyvään lehteen, myytyjen ilmoitusten laskutus ja seuranta, sekä niistä raportointi. Palkkio maksetaan myytyjen mainosten ja ilmoitusten perusteella. Työ on osa-aikaista ja kausittaista ja sopii esimerkiksi opintojen oheen tai lisätyöksi.
Tervetuloa vuosikokoukseen 28.3.22
Suomen Tekstiiliteknillisen liiton vuosikokous järjestetään maanantaina 28.3. klo 17 alkaen. Kokous pidetään etäkokouksena Teams-alustalla. Kokouksen aluksi on ohjelmassa Lapuan Kankurien esitys yrityksen uusista investoinneista ja hankkeista liittyen suomalaisen villan keruuseen ja prosessointiin. Esitys kestää noin puoli tuntia, ja sen jälkeen aloitetaan vuosikokous.

» Arkisto