Ajankohtaista

Vastaa STTL-kyselyyn ja vaikuta liiton toimintaan
Mistä aiheista haluaisit kuulla STTL ry:n järjestämissä tilaisuuksissa? Mikä olisi mielenkiintoinen vierailukohde? Mitä haluat lukea Tekstiililehdestä? Vastaa näihin muutamaan kysymykseen kyselyssämme, johon löytyy linkki vasemmalta sivuvalikosta tai tämän uutisen toiselta sivulta. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan tuotepalkinto. Vastata voi, vaikka ei olisikaan jäsen.
Tervetuloa vuosikokoukseen Image Wearille 20.3.2018
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan työvaatevalmistaja Image Wearin toimintaan Tampereelle ja päättämään STTL ry:n toiminnasta tiistaina 20.3.2018!
STTL ry:n vaalikokous ja Neulomo-vierailu
Suomen Tekstiiliteknillisen liiton vuoden 2017 vaalikokous pidetään Nokialla tiistaina 28.11. Kokousta ennen pääsemme tutustumaan Nokian Neulomon tiloihin ja tuotantoon. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.11.
Tekstiilialan ammattitietoa jo 80 vuotta
Tekstiililehti perustettiin 80 vuotta sitten, vuonna 1937 palvelemaan yhä laajenevaa kotimaista tekstiiliteollisuutta. Lehden perustajana toimi Suomen Tekstiilimiesten Liitto, joka nykyisin tunnetaan nimellä Suomen Tekstiiliteknillinen Liitto ry. Tekstiililehden ensimmäinen päätoimittaja oli Ins. Aarne Heikkilä, joka lehden näytenumeron pääkirjoituksessa kirjoitti muun muassa näin:
Tekstiililehti etsii ilmoitusmyyjää
Olisitko sinä uusi ilmoitusmyyjämme? Haluatko oppia tuntemaan tekstiili- ja vaatetusalaa tai onko sinulla jo kokemusta alalta? Jos olet lisätienestejä kaipaava myyntihenkinen ja järjestelmällinen luonne, joka haluaa tehdä myös tulosta, olet etsimämme henkilö. Työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle.
Kiertotalousseminaarin 8.11.16 esitykset verkossa
Keudan Aikuisopistolla marraskuussa pidetyn TEVA-alan vastuullisuus, kierrätys ja kiertotalous -seminaarin esitykset ovat nyt saatavilla STTL ry:n jäsenille ja Tekstiililehden tilaajille näiden nettisivujemme Extranet-osiosta, eli sivujen yläkulmasta Kirjaudu sisään-linkistä. Jos et muista kirjautumistunnuksia, laita viestiä palaute-lomakkeella tai lähetä sähköpostia tekstiililehti@tekstiililehti.fi. Linkki aineistoihin on jaettu myös kaikille seminaariin osallistuneille.
Mielenkiintoiset vierailuluennot TAMKissa 31.8. ja 2.9.
Smart Textile: Let's Dream! -luentosarja Tampereen ammattikorkeakoululla ke 31.8. ja pe 2.9. osoitteessa Kuntokatu 4, Tampere, luentosali R1-01. Professorit Donatas Petrulis ja Salvinija Petrulyté Kaunasin teknillisestä yliopistosta luennoivat kahden päivän aikana aiheista " Advances in Developments and applications of innovative fibre/yarn/fabric structures" sekä "Intelligence Fibrous Materials for smart environment". Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.
Vastuullisista innovaatioista Copenhagen Fashion Summitissa
Copenhagen Fashion Summit 2016 järjestettiin Kööpenhaminassa 12.6.2016. Tekstiililehden päätoimittaja Sanna Konola oli mukana tapahtumassa, lue raportti "Vastuullisen innovaation vaatimukset" Ajankohtaista-sivultamme. Lisää materiaalia tapahtumasta löytyy myös syyskuussa ilmestyvästä Tekstiililehdestä.

» Arkisto